AC220V 2CH Vezeték nélküli Távirányító Kapcsoló Rendszer teleswitch Vevő @ 4 *macska szeme Adók a Készülékek Kapu Gara (kejee)

Ft5 441 Ft6 182

  • Csomag Méret: 18cm x 10cm x 8cm (7.09in x 3.94in x 3.15in)
  • Készülék Típus: Készlet
  • Csomag Súlya: 0.35kg (0.77lb.)

AC220V 2CH Vezeték nélküli Távirányító Kapcsoló Rendszer teleswitch 1*Vevő + 4 *macska szeme Adók a Készülékek Kapu, garázskapu, hogy A cég nem kapja meg a távirányító testület, amely alkalmas a lopásgátló riasztó, távirányító elektromos ajtók, Ablakok, jel ellenőrzés, ipari központ, az elektromos vezérlő áramkör az emelő eszközök, stb. Távirányító kapcsoló modul relé érintkező kimenet függetlenül, nagyon alkalmas a közvetlen irányítást mindenféle terhelés;Termékek elfogadja vezeték nélküli fix kód technológia, többirányú, noninterference kapcsoló. Távirányító kapcsoló áramkör összetevő anyagok vásárlók kontraszt

Üzemi Feszültség : 220V

Max. terhelési áram : 10A

Működési Frekvencia : 315MHZ/433MZH( Frekvencia testreszabható)

kérjük, vegye figyelembe, hogy az itt meghatározott , a munka együtt, mielőtt a hajó , így nem kell aggódnod, milyen gyakorisággal vannak . csak valaki, aki vesz a vevő, vagy adó egyedül ,biztos érdekel a frekvenciát, hogy megfeleljen .

Vevő érzékenység: : -105Db

Üzemi hőmérséklet : -10 C - +80 C

Kimeneti mód : csak Pillanatnyi.Váltás. Reteszelt Állítható a Jumper a Vevő .

Kód típusa :Tanulás kód

Átviteli távolság:20-100M

munka - /kimeneti mód

Jog/Pillanatnyi:

nyomja meg az egyik gombot dolgozik /A. lazítsa meg az ujját azonos gomb stop/LE . egy csatornás kapcsoló(vevő) kell egy gomb távirányító (transmitter )

Self -lock/Váltás:

nyomja meg az egyik gombot egy ideje dolgozik/A . nyomja meg ugyanazt a gombot a stop/LE . (egy csatornás kapcsoló(vevő) kell egy gomb távirányító (transmitter)

inter-lock /Reteszelt : nyomja meg az egyik gombot dolgozik/A ,nyomja meg a másik gombot a stop/LE . ( egy csatornás kapcsoló( vevő )kell 2 gomb távirányító (transmitter )

Tanulási Módszer:

Nyomja meg a tanulási gombot, ez azt jelenti, hogy volt ez a tanulmány, amikor a jelzőfény villog . aztán nyomja meg bármelyik gombot a távvezérlőn, hogy transmite jel . ez azt jelenti, hogy a tanulás sikeres, ha a jelző flash 2-szer, míg a fény kialszik .

Távirányító (transmitter)

Távirányító:

Működési Feszültség: DC12V

Üzemi Áram: 30MA

Működési Frekvencia: 315MHZ/433MHz

Frekvencia Távolság: 20-200 MÉTER

(kérjük, vegye figyelembe, hogy az ideális távolság, anélkül, hogy bármilyen blokk, valamint jel zavarja , akkor bukik körülbelül 10% -50% - val a blokk, illetve interferencia ).

Megjegyzés: 433 mhz-es, valamint 315 mhz állnak rendelkezésre ,315mhz küld, ha nincs igény a frekvencia

A Csomag Tartalmazza:

1 x Vevő ( fedéllel )

4 x Jeladó ( akkumulátorral )


  • Vezeték Nélküli Kommunikáció: RF
  • csatorna: 2
  • Használat: Univerzális
  • gyakorisága: 315mhz /433mhz
  • Modell Száma: 220V-2ch
  • Csomag: No
  • Márka Név: SZÁZAD AOKE

Címkék: adó rc autó, kapcsoló jeladó, kapcsoló ventilátor, Olcsó adó rc autó, Magas Minőségű kapcsoló jeladó, Kína kapcsoló, ventilátor, Szállítók.

Lehet is, mint