Hüvelykujj Kiadás Bipod a Felmérés Teljes Állomás GPS Seco Topcon Trimble

Ft22 927

  • Csomag Méret: 120cm x 10cm x 10cm (47.24in x 3.94in x 3.94in)
  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Súlya: 3.0kg (6.61lb.)

hüvelykujj-kiadás prizma pole bipod elhelyezésére tartomány lengyelek akár 1-1/4" átmérőjű, így fogót a rúd a helyére, anélkül, emelő -, menetvágó át a bipod fejét. Akkor beállíthatja, hogy egy szabadon álló GPS rover rúd vagy prizma sarkon. Hüvelykujj kioldó zár kialakítása lehetővé teszi a zár feszültségek kell igazítani, anélkül, hogy szét a lábát. Alumínium konstrukció, elektrosztatikus por-festett kivitelben. Lábak kiterjesztése 72" használata érdes, egyenetlen terepen összeesik 42" a könnyű szállítás, tárolás. Bipod lábát klip tulajdonít az alap a prizma bipod. Bipod lábak pattintsa be a klip lehetővé teszi a kényelmes szállítás vagy a tárolás. Tároló/szállító táska tartalmazza.

AZÁLTAL, HOGY EGY AJÁNLATOT ELFOGADJA A FELTÉTELEKET ELADÓ

ÉRTÉKESÍTÉSI FELTÉTELEK:

Nyertes aukció van, Beleegyezett, hogy az elem megvásárlásához. KÉRJÜK, OLVASSA EL A LEÍRÁST, NÉZD MEG A KÉPEKET, A KUTATÁS A TÉTEL, HOGY LICITÁL, MAJD KÉRDEZD MEG AZ ÖSSZES KÉRDÉST ELŐTT AJÁNLATTÉTELI. Ha meggondolja magát (bármilyen okból) után ajánlattételi győztes lesz, 15% - os visszavételi díjat kell fizetnie annak érdekében, hogy a nem fizető ajánlattevő alerts, hogy benyújtani. A leggyorsabb feldolgozási idő használja (nem e-csekket vesz, fel, hogy 7 nap, hogy egyértelmű). Az összes ellenőrzés akár 10 napig is eltarthat, hogy tisztázzuk A bank, az elemek nem kerülnek kiszállításra a fizetési törli A bank. A licitálás, ön elfogadja, hogy az ajánlati ár, szállítási ár, adót, valamint a feltételeket, ez a tétel oldal; KÉRJÜK, hogy CSAK AJÁNLATOT, HA ELFOGADJA A FELTÉTELEKET.

Minden elpakolva, hogy a követelmények, a fuvarozó. Ha egy termék sérült, vagy elveszett a küldemény, kérjük lépjen kapcsolatba a szállítási fuvarozó közvetlenül panaszt. Az összes elem biztosított, akár a vételár a tárgy. Nem kérdés, bármilyen típusú visszatérítések elveszett vagy sérült elemek a szállítás.

NEMZETKÖZI AJÁNLATTEVŐK: KÉRJÜK, írjon a teljes levelezési címet valamint telefonszámot, így ki tudjuk számítani becsült szállítási költség. KÉRJÜK, vegye figyelembe, hogy te vagy a felelős minden behozatali vámok, illetékek, valamint, hogy az ország adót (ha alkalmazható).

KÉRJÜK, OLVASSA EL A LEÍRÁST, NÉZD MEG A KÉPEKET, A KUTATÁS A TÉTEL, HOGY LICITÁL, MAJD KÉRDEZD MEG AZ ÖSSZES KÉRDÉST ELŐTT AJÁNLATTÉTELI.


  • DIY Kellékek: Elektromos

Címkék: földmérési mérőállomás, a bipod, a teljes állomás, Olcsó felmérési mérőállomás, Magas Minőségű bipod a, Kínában összesen állomás Szállítók.

Kentandr9
2017-12-15
3/5
The product arrived broken, but the dealer agreed on partial refund, so everything is ok now.

Lehet is, mint