1Set Újratölthető tintapatron LC 211 LC211 a Brother MFC-J880N DCP-J962N MFC-J730DW MFC-J830DW MFC-J900DW MFC-J990DW

Ft4 450 Ft4 218

 • Készülék Típus: Készlet
 • Csomag Méret: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
 • Csomag Súlya: 0.3kg (0.66lb.)

1Set Újratölthető tintasugaras patron LC211 LC211XL a Testvér

Patron állapot: Újratölthető tinta patron tinta nélkül

Újratölthető - Mentés $$$ azzal, hogy soha nem kell vásárolni egy másik tintapatron újra!

Környezetbarát - nem kell kidobni egy másik patront újra!

Chip állapot: Állandó chip

A chip végleges design, nem kell reset, lehet újra felhasználni, újra meg újra.

Patron CHIP Alkalmas piaci Terület: Japán

Kapsz :

4 darabos szett újratölthető tintapatron arc chip Testvér Termék gyártási tétel más, a chip eltérő lehet.Minden termék külső megjelenése, a színt vinni az anyag, tárgy, a kép, csak a kínálat a referencia. Kérjük, az ön eredeti tintapatron modell vásárlásakor patronok. Különben te leszel felelős a következményekért

*Ha bármilyen problémát, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt nyílt vita, vagy hagyjuk egy negatív visszacsatolás. Köszönöm!

A Vásárlók Megjegyzés:

1. Minden terméket szállított, majd látható képek lehetnek kisebb eltérések (termék tétel, címke, csomagolás). A képek csak tájékoztató jellegűek, de a szállított termék, vagy A+ osztályú minőségi szint, 100% - ban garantált ellen anyagok, illetve a kivitelezés.

2. Amikor megvásárolja a rend tőlünk, kérjük, ellenőrizze, hogy a patron modell száma megegyezik(oem kód) használja, az a nyomtató, mert a patron chip nem azonos a különböző piaci bár a nyomtató szám lehet azonos

3. Kérjük, töltse ki a teljes szállítási cím, megfelelő telefonszám annak biztosítása érdekében, időben történő szállítás a megrendelés

4. Minden vásárló orosz Föderáció kell töltenie a teljes neve, vagy, hogy nem lehet tudni, hogy megkapja a parancsot. GYIK:

K: Amikor nyomtatni egy lapra, a színek nem pontosan egyeznek azzal, amit jelenik meg a képernyőn.

Eltérő monitor drivers fog némileg eltérő színek, ezért a szín jelenik meg a képernyőn mindig kissé más, mint az is, hogy a nyomtató.

Megpróbálhatod, hogy megfeleljen nekik, de minden program használ egy kicsit más vezető, ezért minden színösszeállítás egy kissé más.

Kérdés: hányszor lehet egy újratölthető patron újratölteni?

A legtöbb patronokat, ha kizárólag jó állapotban (ha a nyomtatófej nem karcos, eldugult vagy kimaradt, hogy száraz, chips ok), lehet tölteni sokszor.

K: Miért nem kinyomtatott kép után újratöltés a patron?

A levegő lehet, hogy blokkolja a fúvókák vagy nincs elegendő tintát, hogy elérje a fúvóka. Lásd a felhasználói útmutató újratöltés eljárás. Fontos, hogy alkalmazza a pumpa, majd nyomja meg legalább 3 alkalommal, amíg egy csepp tinta eléri a nyomtatófej fúvóka. Törölje a felesleges cseppek óvatosan használja a zsebkendőt, hogy felszívja a felesleges festék körül a tinta aljzatba.

Q: Mi az, kompatibilis tintapatronok meg miért vetted?

A patronokat új, zárt, dobozos egy 3rd party gyártó. Találkoznak, vagy haladhatja meg az EREDETI márkájú patronok ár töredékéért.

Lehet egy kompatibilis patron ugyanaz a hozam, mint az eredeti patron?

A kompatibilis patron kiírja, hogy legalább ugyanannyi, pedig normál körülmények között több mint OEM patron. A legtöbb új nyomtató modell a szoftver a nyomtató azt diktálja, hogy mennyi a patron lehet nyomtatni. A kompatibilis patron célja, hogy a nyomtatás a megfelelő mennyiségben, ahol a nyomtató diktálja.


 • szín: C,M,Y,K
 • Régió:
 • Modell Száma: LC211
 • Patron Állapota: Üres
 • Funkció: Kompatibilis
 • Kompatibilis Márka: Testvér
 • Színes: Igen
 • Márka Név: YOTAT
 • Típus: Tintapatron
 • Ömlesztett Csomagolás: Igen

Címkék: Tintapatron, Újratölthető tintapatron, Újratölthető patronok, Olcsó tintapatron, Kiváló Minőségű újratölthető tintapatron, Kína újratölthető patronok Szállítók.

Lehet is, mint