Oringinal Honeywell Voyager 1202G Vezeték nélküli egysoros Lézer Vonalkód olvasó, Bluetooth, illetve 1800 mAh Li-Ion Akkumulátor, Fekete

Ft63 197

 • Készülék Típus: darab
 • Csomag Súlya: 1.0kg (2.20lb.)
 • Csomag Méret: 14cm x 8cm x 8cm (5.51in x 3.15in x 3.15in)

Pro csatorna Jellemzők Vezeték nélküli, kézi vonalkód olvasó lehet használni, hogy a keresés dekódolni lineáris, egydimenziós (1D) vonalkódok; jön a töltőegységbe Lézer termel egyetlen sor fény, amely képes beolvasni vonalkódok sebességgel akár 100 vizsgálatok másodpercenként Vezeték nélküli Bluetooth-képesség lehetővé teszi, vonalkód olvasó, hogy továbbítja az adatokat a legfeljebb 10 m (33'), távol a töltőegységbe töltőegységbe lehet csatlakoztatni, hogy a fogadó rendszer soros, vagy USB port vagy egy billentyűzet ék (külön megvásárolható) továbbítja vonalkód adatok Vonalkód olvasó tömege 180 g (6.3 oz.) akkumulátor, intézkedések 180 x 92 x 66 mm/7.1 x 3,6 x 2,6 cm (H x W x D) a Termék Leírás

A Honeywell Voyager 1202G vezeték nélküli egysoros lézer vonalkód olvasó fekete, jön egy töltőegységbe, majd fel lehet használni, hogy a keresés dekódolni lineáris, egydimenziós (1D) vonalkódokat. Egy lézer termel egy sorban a fény, amely képes beolvasni vonalkódok sebességgel akár 100 vizsgálatok másodpercenként folyamatos üzemmódban. Vezeték nélküli Bluetooth-képesség lehetővé teszi, hogy a vonalkód olvasó, hogy továbbítja az adatokat a legfeljebb 10 m (33') - re a töltés bázis. A töltőegységbe csatlakoztatható egy fogadó rendszer soros, vagy USB port vagy egy billentyűzet ék (külön megvásárolható) továbbítja vonalkód adatokat. Azt is lehetővé teszi, hogy a vonalkód olvasó, hogy lehet használni egy fix pozíció. Egy személyhívó rendszer a bázison segít megtalálni a vonalkód olvasó, ha már rossz helyre. A szerelési furatok lehetővé teszik a bázist kell felszerelni, hogy egy asztalra vagy falra. Egy lítium-ion akkumulátor lehetővé teszi, hogy a vonalkód olvasó, hogy lehet használni, folyamatosan akár 12 órán keresztül is, hogy akár 45.000 vizsgál egy feltöltéssel. A vonalkód olvasó tömege 180 g (6.3 oz.) az akkumulátor intézkedéseket 180 x 92 x 66 mm/7.1 x 3,6 x 2,6 cm (H x W x D). (H magasságát, a függőleges távolság a legalacsonyabb legmagasabb pontja; W szélesség, a vízszintes távolsága balról jobbra; D mélység, a vízszintes távolság elején.) A bázis súlya 185 g (6.5 oz.) intézkedések 200 x 97 x 67 mm/7.9 x 3.8 x 2,6 cm (H x W x D). A teljes készlet a termék műszaki adatai, kérjük, olvassa el a gyártó kiadvány.

A vonalkód szkennerek, is ismert, mint a vonalkód olvasók, lehet használni, hogy átvizsgálja, majd dekódolni a vonalkódokat, majd továbbítja a vonalkód adatokat egy számítógépre vagy egy másik fogadó rendszer. Vonalkód olvasók egy egysoros lézer lehet használni, hogy átvizsgálja a lineáris, egydimenziós (1D) vonalkódokat. Néhány lézer képes a fény egy körsugárzó minta lehetővé teszi, hogy a beolvasás a vonalkódok különböző szögekből. Más vonalkód olvasók tartalmazó CCD (charge-coupled device) fényt érzékelők, ahelyett, hogy egy lézeres pontosság, valamint kopásállóság. A vonalkód szkennerek raszteres szkennelés, terület, képalkotó, illetve más, szkennelés technológiák lehetővé teszi a szkennelés kétdimenziós (2D) vagy Hordozható Dokumentum Formátum 417 (PDF417) vonalkódok között, más típusú. Néhány vonalkód olvasók biztosítanak a fedélzeten flash memória lehetővé teszi a tároló a vonalkód adatokat adás előtt, hogy egy számítógép vagy a fogadó rendszeren keresztül, egy USB-kábel vagy vezeték nélküli WLAN-vagy Bluetooth-kapcsolaton. Sok vonalkód olvasók van egy fogantyú a kézi használat, illetve egy állványt vagy a töltőegységbe rögzített helyzetben, alkalmazások, míg mások úgy tervezték, mozdulatlan, használja a számláló, vagy egy sík felületre. Néhány hordozható olvasók elég kicsi ahhoz, hogy végezni a zsebében vagy a csatlakoztatott egy nyakpántot. Vonalkód olvasók használják a kiskereskedelmi pénztár számlálók, illetve egyéb értékesítési pontokat (POS) helyeken, valamint a raktárak, illetve hajózási létesítmények.

Honeywell gyárt, termékek, alapanyagok, valamint az alkalmazott technológiák, a légi közlekedés, a szállítás, valamint az automatizálás, valamint ellenőrzési rendszerek. A társaság alakult meg 1885-ben, székhelye Morristown, NJ.


 • Optikai Felbontás: 600*600
 • Típus: Vonalkód Olvasó
 • Szkennelési Sebesség: 200 vizsgál/másodperc
 • Termék Típus: Vonalkódolvasó
 • Beolvasási Szélesség: A4
 • Interfész Típusa: USB
 • Újdonság: ÚJ
 • Modell Száma: Honeywell Voyager 1202G
 • Time-to-market: Mar-13
 • Szkennelés Fényforrás: A Lézer Fény
 • Vezeték nélküli: Bluetooth
 • Márka Név: ScanHero
 • Szín Mélység: 36 Bites
 • Scan Elem Típusa: Lézer

Címkék: a voyager 1202g, honeywell voyager, Vonalkód Olvasó, Olcsó voyager 1202g, Magas Minőségű honeywell voyager, Kína barcode scanner Szállítók.

Lehet is, mint