Ingyenes szállítás Eredeti Csere lámpa a BENQ MS506 MS507 MS3081+ MX3082+ MX505A MS506P MX507P MS527 Projektorok

Ft14 109

  • Csomag Súlya: 0.5kg (1.10lb.)
  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Méret: 13cm x 14cm x 15cm (5.12in x 5.51in x 5.91in)

A projektor lámpák hozott szigorú minőség-ellenőrzés a sugár teljesítmény, kapcsolatok, feszültség, s run-time, így bízom benne, hogy működik hibátlanul a vetítés. Továbbá biztosítunk egy 180 napos garancia szolgáltatás után , Ha bármilyen technikai, sérült, vagy egyéb probléma ,kérjük, lépjen kapcsolatba velünk azonnal , igyekszünk segíteni .

Leírás 100% - ban Eredeti puszta lámpa Típus: projektor Eredeti csupasz villanykörte Ház modell : UHP190/160 0.9 Csere projektor izzó élettartam: 3000 Óra. Könnyen telepíthető. A minőség garantált, illetve az ár versenyképes. Minőségi Garancia: 180 nappal a szülés után Alkalmas A Következő Projektorok:

BENQ MS506 MS507 MS3081+ MX3082+ MX505A MS506P MX507P MS527 Projektorok.

UHP190W

Élettartam:2000-3000H

LÁMPA TELEPÍTÉS

Nem szükséges különleges képesség, hogy telepítse a lámpa. Csak, hogy lazítsa több csavarral. A lámpa modul, egyszerű, nyitott a projektor lámpa ajtó, vegye ki a régi lámpa modul, majd helyezze be az új be.

GARANCIA

Vásároljon bizalommal, minden lámpa 180 nap garancia. Vevő vissza a lámpa 90 napon belül abban az esetben, ha minőségi probléma;

szállítás

1, Lámpák szállítjuk ajánlott küldeményként, mint EMS, a Fedex,a DHL,UPS, stb (attól függően, hogy minden ország),

2 , a vásárló nyomon tudja követni a szállítás állapota a vonal;

3, az Összes elem lesz a hajó, hogy a vevő székhelye, kivéve a vevő hagyja megjegyzés hivatkozni kell az új címet, amikor befejeződik a fizetési; kérjük, erősítse meg a címet, mielőtt ajánlatot a tétel

FIGYELEM

Kérjük, ellenőrizze, hogy a modell a kompatibilis lista, mielőtt licitál ez a tétel. Nem fogadjuk el a pénzt vissza miatt a rossz ajánlattételi. Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt licitál. Mi lesz az ön számára a profi technikai támogatás

Mi lehet a kínálat:

1. Eredeti Lámpa Ház

2. Eredeti Puszta Lámpa

3. Kompatibilis Lámpa Ház

4. Kompatibilis Puszta Lámpa

Sok különböző modellek projektor lámpa izzó,tudassa velünk, ha nem találja meg a elemet.Több információt bizalmasan,kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!

Élvezze a vásárlás!!!

MEGJEGYZÉS: az Ügyfelek Oroszországban kell adnia a teljes nevét, beleértve a középső nevem!

Hogyan Cserélje ki egy Projektor Lámpa

Javasoljuk, hogy a felhasználói kézikönyvében, hogy meghatározzák a pontos utasításokat a konkrét modell. A legtöbb esetben a csere csak annyit jelent, hogy egy pár lépést, beleértve a következőket:

• Kapcsolja ki a gépet, majd engedélyezzük a lámpa, hogy teljesen lehűljön

• Vegye le a fedelet

• Csavarja le a lámpaházat egység

• Távolítsa el a régi lámpa

• Csavarja be az új izzót, majd cserélje ki a ház egység fedelét. A legfontosabb dolog, hogy emlékezzen, hogy soha ne érintse meg a lámpát, vagy a ház közvetlenül az ujjaival


  • Modell Száma: UHP190/160 0.9
  • Márka Név: KN-KESI

Címkék: projektor izzó, cserélje ki a projektor izzó, projektor izzó lámpa, Olcsó projektor izzó, Magas Minőségű, cserélje ki a projektor izzó, Kína projektor izzó lámpa Szállítók.

Lehet is, mint